Завршна представа 2022. година

наша бајкаВестиОставите коментар

Поштовани,
Боравак “Наша бајка” сваке године изводи представу поводом краја школске године. Свака представа је оригинална,тематска и осликава наш рад у претходној години.
Овогодишња представа биће одржана 29.05.2022. у Центру за културу „Владе Дивљан“ у 12х. Као и до сада представа је хуманитарног карактера.
Новац који ће бити сакупљен у форми добротворних прилога биће дониран нашем другу, Милићевић Сергеју, ученику ИВ разреда Основне Школе „Јелена Ћетковић“, који болује од тумора на мозгу. Сергеј је са родитељима крајем јула отишао у Истанбул на онколошки преглед. Како је чекање хируршке интервенције захтевало свакодневни боравак у болници, Сергеј и његови родитељи заразили су се Короном. Сергеј и његова мама су се опоравили, али је нажалост Сергејев отац након вишенедељног боравка преминуо у Истанбулу 20.септембра. Сергејевој мајци је свакодневно потребна помоћ како би могла да сноси трошкове који их очекују.

Представа коју ће те ове године имати прилику да погледате је ауторски мјузикл и она је израз вишемесечног заједничког рада наставника и деце боравка „Наша бајка“. Све текстове сонгова писала је Милена Димитријевић, професор физичког васпитања.
Музику је компоновала Бојана Радивојевић, професор музичке педагогије и диригент
Сценарио и текст је написла глумица Катарина Јестровић.
У завршној представи учествоваће деца узраста од првог до четвртог разреда из нашег боравка која похађају школе :“Јелена Ћетковић“, „Јанко Веселиновић“, „Краљ Петар ИИ“ и „Синиша Николајевић“. Оно што ову представу чини посебном је преко сто учесника на сцени узраста од 7 до 11 година.

Биће нам драго да својим присуством и промоцијом, подржите ову нашу иницијативу и помогнете нам да прикупимо што више средстава за нашег друга Сергеја Милићевића.

Добродошли,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *